Praktijk Ria Verhoeks

      Access Consciousness Bars Behandeling

 

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access BARS.

Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer ruimte, rust en ontspanning in hoofd en lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces biedt, brengt een BARS sessie ook dynamische veranderingen met zich mee.
Het nodigt je uit om dichterbij jezelf te komen waardoor je vaker keuzes gaat maken vanuit jezelf, zonder de invloed van de buitenwereld.
De BARS zijn 32 punten op het hoofd verbonden aan energiebanen, de zogenoemde BARS. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties, en overwegingen die je hebt over meerdere vlakken in jouw leven. Al deze punten worden zachtjes aangeraakt waardoor spanning en energie ontladen kan worden en je krijgt er ruimte voor terug.
Onder ieder punt zit alle energie over dit onderwerp opgeslagen. Onder het punt lichaam en seksualiteit bevinden zich bijvoorbeeld alle gedachten, ideeën, overtuigingen, overwegingen, houdingen en emoties over je lichaam en seksualiteit.

Een BARS behandeling wordt vergeleken met het leegmaken van de prullenbak van een computer. Door overtollige bestanden kan een computer langzamer en minder goed gaan functioneren. In een Bars sessie worden alle bestanden opgeruimd die jou niet meer dienen en hier krijg je ruimte in jouw hoofd en lichaam voor terug. Dit vergroot je bewustzijn en geeft je toegang tot andere keuzes en nieuwe mogelijkheden. Vanuit de nieuwe verkregen ruimte wordt het ook makkelijker om contact met jezelf en jouw lichaam te maken en dit kan ontzettend veel veranderingen met zich mee brengen.

Veel voorkomende veranderingen na het ontvangen van BARS behandelingen zijn:

 • Stressvermindering, het stoppen met piekeren,
  innerlijke rust
 • Lichamelijke klachten verbeteren of  verdwijnen
 • De mogelijkheid om meer te ontvangen
 • Meer gemak met seks en relaties
 • Beter slapen en uitgerust wakker worden
 • Bewezen effect bij ADHD en ADD
 • Bij zwangere vrouwen heeft het rust gebracht  in de zwangerschap en liet het de bevalling met meer gemak verlopen
 • Diepe ontspanning
 • Het opruimen van emotionele, mentale, fysieke of energetische blokkades
 • Dichterbij jezelf komen

Het effect kan meteen na een behandeling al merkbaar zijn. De grootste veranderingen hebben zich voorgedaan in 3-4 weken na een behandeling. Bij elke herhaling van een BARS sessie worden de effecten intenser en wordt een diepere laag bereikt. Al wordt dit proces éénmalig uitgevoerd, zal het levenslang blijven doorlopen. Er is geen advies hoe vaak je het zou moeten doen, dit mag je zelf beslissen. Aan jou de keus hoeveel gemak jij in jouw leven wil toelaten.

Een Bars sessie bevordert het bewustzijn waardoor alles kan veranderen en er veel los gelaten kan worden. Hoe snel de veranderingen bij jou zullen plaats vinden is niet te voorspellen, dit bepaal je voor een deel zelf. De symptomen of klachten zullen pas kunnen veranderen of verdwijnen als jij en jouw lichaam eraan toe zijn om alles wat het in stand houdt los te laten. Als jij er niet voor kiest om iets te veranderen, zal dit ook niet gebeuren. Als je ervoor kiest om een behandeling te ontvangen, zal je ergens op zoek zijn naar verandering.

Het is goed om te weten dat de behandeling uitgevoerd mag worden door en bij kinderen. Ook mogen baby’s en zwangere vrouwen deze behandeling ontvangen. Bij kinderen en baby’s verloopt dit proces zelfs sneller omdat zij nog niet leven vanuit oordelen, besluiten, conclusies en verwachtingen.

De behandeling kan naar wens in stilte uitgevoerd worden maar dit hoeft absoluut niet. Wees vrij om lekker jezelf te zijn.

Er zijn nog verschillende Lichaam en Body processen, Pijn en Blessure o.a. Correction Vision, Behandeling MTVSS wordt gebruikt op het Immuun systeem,  Cellulair Memory, cellulair geheugen behandeling, Energetic Facelift behandeling, Parkinson behandeling, Trifold Sequencing system dit is speciaal voor als je een trauma hebt meegemaakt en er in blijft hangen.

 

Info: Ria Verhoeks

Van Egmondstraat 16

4143BN Leerdam

Tel.nr. 0653911991 b.g.g. graag inspreken

Tijdens een behandeling ben ik niet in staat de telefoon aan te nemen.

Email: m.verhoeks@upcmail.nl

www.pasoleerdam.nl

U kunt bij mij ook terecht voor privé consulten. Privé avonden bij u thuis vanaf 10 personen. Ook voor alle workshops en cursussen kunt u bij ons terecht.